Verzending en retourneren

Verzenden

Wij trachten te verzenden binnen de 5 à 10 werkdagen na de bestelling. Uiterlijk wordt de bestelling verzonden binnen de 30 dagen na de verzending. Het verzendbedrag wordt berekend bij de laatste stap in het bestelproces en dan zijn de verzendkosten ten laste van de koper.

Ophalen

Het is mogelijk om uw verzending gratis op te halen op ons adres (Bornstraat 39, 3806 Velm), dit uitsluitend na afspraak voorafgaand aan de bestelling! Concreet stuurt u eerst een mail naar info@paardendroom.be met de mededeling dat u graag uw bestelling wenst af te halen. Daarna ontvangt u van ons een antwoord met de mogelijkheden. Wanneer uw bestelling klaar is kan u deze komen afhalen.

Retourneren

Een retour aanmelden kan via info@paardendroom.be . De kosten voor het retourneren zijn ten laste van de koper. U stuurt uw retourzending, vergezeld van een retourformulier naar:

Paardendroom
Bornstraat 39
3806 Velm

Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending ontvangt u het aankoopbedrag terug. Uitzonderingen zijn terug te vinden in onze algemene voorwaarden. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.