Gastblog: BiotensorByCeline

 

Ik heb Celine gevraagd of ze een blogpost wil schrijven. Ik ben een 3-tal jaar in aanraking gekomen met het uitmeten van voer voor paarden d.m.v. een biotensor. Olympia bleef best schraal en door op deze manier te werken zette ze binnen de kortste keren aan. Ik wil nooit nog een andere manier van werken voor mijn paarden. Omdat het als eigenaar zo overweldigend kan zijn om geschikt voer te vinden en je bij het houden van paarden een team nodig hebt, kan dit misschien exact zijn waar jij naar opzoek bent.

Hoi! Ik ben Celine Kuiper, ook wel: BiotensorByCeline.

Sinds 2022 ben ik actief in metingen met de Biotensor. Iets wat ik met heel veel liefde en passie doe! Maar wat is dit precies, wat doe ik en hoe ben ik op een Biotensor gekomen?

Eerst een stukje over mezelf. Ik ben dus Celine, 26 jaar, en ik woon in Schoonhoven, maar kom uit Rotterdam. Naast mijn eigen bedrijfje, werk ik fulltime in de kinderopvang. Inmiddels alweer 5,5 jaar. Momenteel een jaar op een peuteropvang en BSO, daarvoor op een babygroep.

Ik hoor je denken, dat is anders! Dat klopt haha! Maar mijn interesse is heel breed. Vóór de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker heb ik ook paraveterinair gestudeerd (dierenartsassistente).

Zelf heb ik een paard, een grote tinker: Kay van alweer bijna 22 jaar. Helaas zijn Kay en ik vorig jaar juli onze lieve pony Kelsey verloren. De liefde van mijn leven! Ik heb het hier super moeilijk mee gehad, en nog. Helaas was zij enorm ziek, en hebben we de keuze gemaakt na allerlei onderzoeken die niks uitmaakte om haar uit haar lijden te lossen.

Als leven een last wordt, is de dood een verlossing.

Dit zorgde ervoor dat ik in een zware depressie raakte. Gelukkig hebben vrienden, familie en natuurlijk Kay ervoor gezorgd dat ik er weer bovenop kwam, en wilde ik andere dieren graag helpen. Een stalgenoot kwam met de Biotensor. Sindsdien ben ik dus ook in contact gekomen met de Biotensor en ben ik verschillende cursussen gaan doen.

Je kan bij mij terecht voor verschillende zaken. Je kan bijvoorbeeld een reading laten doen.Bij een reading met een Biotensor krijg je geen verhalen van de paarden, maar alleen een antwoord op een ja of een nee. Je kan dus gesloten vragen stellen. Bij mij mag je zoveel vragen stellen als je wilt, en ik probeer ook altijd aan te vullen op de antwoorden die ik krijg.

Hoe werkt een Biotensor nu precies?

Een Biotensor werkt volgens radiësthesielogie. Een moeilijk woord voor: weerklinken van trillingen. Alles in het universum bestaat uit die trillingen. Een boom, een kat, ons eigen lichaam, noem maar op.

Een gevoelig meetinstrument zoals een biotensor, kan deze trillingen opvangen.

Door de Biotensor te gebruiken, kunnen verstoringen in energie o.a. gedetecteerd worden, en kan dus bijvoorbeeld een reading gedaan worden. Stel je voor, we gaan met de Biotensor langs je lichaam of van je dier, op zoek naar vertoringen in je energieveld. Alle organen hebben ook een eigen trilling. Door de biotensor vragen te stellen, kan je achter komen waar dus bijvoorbeeld verstoorde energie zit. De biotensor geeft met verschillende bewegingen ja of nee aan.

De Biotensor gaat verticaal bewegen bij een ja en horizontaal bij een nee. Zo kunnen dus ook medicijnen, supplementen en voeding getest worden. We vragen dan of iets resoneert bij het lichaam (of het in dezelfde energie past).

Ook bied ik pijnmetingen voor paarden aan. Dit is een groot document, waar allemaal vragen staan over het hele lichaam. Ik ga (zo goed als) alle lichaamsdelen zowel van binnen als buiten af, en stel daarnaast nog verschillende vragen wat voor pijncijfer je paard heeft in rust en beweging, en waar de pijn vandaan kan komen, of er een dierenarts nodig is etc. Een orgaanmeting is een kleinere meting (die ook in de pijnmeting zit). Hier ga ik alle organen van het paard af en zie dan waar disbalans/ pijn is.

Het meeste wat ik nu doe is voermetingen voor paarden. Hier ligt ook mijn meeste passie. Ik vind dit het leukste om te doen en heb dan ook een uitgebreid assortiment aan meetproducten. Ik meet uitsluitend met zuiver voer. Dit betekent onder andere: geen melasse, geen granen, suiker en zetmeel ongeveer onder de 10%, geen soja (GMO) etc! Je krijgt een volledig verslag met wat je moet voeren en de hoeveelheid. Ook staat er in dit verslag veel informatie over hoe vaak een voermeting handig is, hoelang je uitgemeten voer voert, belangrijke dingen om te weten, en natuurlijk waarom ik werk met de hierboven genoemde zuivere voeding.

Ik heb inmiddels ook nog cursussen gedaan buiten de Biotensor, zoals: een aroma wellness massage, en momenteel ben ik bezig met een versterkende behandeling met guasha. Ook kan ik je paard laten aarden met speciale buisjes met zijden draden en analemma water.

Honden kan ik ook behandelen met aarden en een meting doen van Phytonics en Puur. Ook heb ik daar de katten producten van. Een reading kan met elk levend wezen. Ook overledene.

Wil jij een afspraak boeken?

Instagram: BiotensorByCeline

Facebook: BiotensorByCeline

E-mail: biotensorbyceline@gmail.com

Website: biotensorbyceline.jouwweb.nl

Neem vrijblijvend contact op, ook als je vragen hebt ben je altijd welkom!

Liefs Celine, BiotensorByCeline

 
Was deze blogpost nuttig voor jou?
Geplaatst in: Blogposts

Laat een bericht achter

Beveiligingscode